Deshing
Smykker

Velkommen til denne side, hvor jeg vil vise og sælge specielle smykker, som jeg selv laver.

Smykkerne er mine ideer, derfor er ingen smykker helt ens, og kan sagtens laves i andre farver eller faconner, så sig bare frem, hvis du har specielle smykke ønsker. Jeg kan selvfølgelig også regulere længden på smykkerne, og lave dem enten forsølvede eller forgyldte, så de bliver lige, som du vil have det.

Du kan bestille smykkerne, ved at sende en mail på Deshing@Deshing.dk med oplysninger om armbåndsnummer.
Du kan også se flere oplysninger under
"Om Deshing" og "Betaling og levering".

GuldhjerteArmbånd


Armbånd 2a

Her er et flot forgyldt armbånd med små brune hjerter og perler, som lukkes med lås og er 21 cm. langt. Passer blandt andet til halskæde 2a og øreringe 2a.Pris 100 kr.

 

Bestil her


Armbånd 2c

Her er et flot forgyldt armbånd med små grønne hjerter og perler, som lukkes med lås og er 21 cm. langt. Passer blandt andet til halskæde 2c, og øreringe 3c.Pris 100 kr.

 

Bestil her


Armbånd 2cc

Her er et flot forsølvet armbånd med små lysegrønne hjerter og perler, som lukkes med lås og er 21 cm. langt. Passer blandt andet til halskæde 2cc og øreringe 2cc.Pris 100 kr.

 

Bestil her


Armbånd 2f

Her er et flot forgyldt armbånd med små lyserøde hjerter og perler, som lukkes med lås og er 21 cm. langt. Passer blandt andet til halskæde 2f og øreringe 2f.Pris 100 kr.

 

Bestil her


Armbånd 2h

Her er et flot forsølvet armbånd med små sorte hjerter og perler, som lukkes med lås og er 21 cm. langt. Passer blandt andet til halskæde 2h og øreringe 2h.Pris 100 kr.

 

Bestil her


Armbånd 2i

Her er et flot forgyldt armbånd med små røde hjerter og perler, som lukkes med lås og er 21 cm. langt. Passer blandt andet til halskæde 2i og øreringe 3i.Pris 100 kr.

 

Bestil her


Armbånd 2j

Her er et flot forgyldt armbånd med små hvide hjerter og perler, som lukkes med lås og er 21 cm. langt. Passer blandt andet til halskæde 2j og øreringe 2j.Pris 100 kr.

 

Bestil her


Armbånd 3c

Flot armbånd med en forgyldt kæde viklet sammen med grønt ruskindsbånd, en masse små grønne hjerter, blade og perler. Armbåndet er 20 cm og passer blandt andet til halskæde 3c og øreringe 3c.Pris 125 kr.

 

Bestil her


Armbånd 3dd

Flot armbånd med en forsølvet kæde viklet sammen med sort ruskindsbånd, en masse små blå og klare hjerter, blade og perler. Armbåndet er 20 cm og passer blandt andet til halskæde 3dd og øreringe 3dd.Pris 125 kr.

 

Bestil her


Armbånd 3f

Flot armbånd med en forgyldt kæde viklet sammen med lyserødt ruskindsbånd, en masse små lyserøde hjerter, blade og perler. Armbåndet er 20 cm og passer blandt andet til halskæde 3f og øreringe 3f.Pris 125 kr.

 

Bestil her


Armbånd 4p

Flot forgyldt armbånd med perlemors hjerter og perler på. Armbåndet er 21 cm. og lukkes med en sød hjertelås. Passer blandt andet til kæde 4p og øreringe 4p.Pris 100 kr.

 

Bestil her


Armbånd 9p

Sødt og enkelt armbånd med perlemors perler på wire. Armbåndet er 20 cm. og lukkes med en sød hjertelås. Paser blandt andet til kæde 9p og øreringe 9p.Pris 100 kr.

 

Bestil her


Armbånd 10h

Enkelt armbånd med to rækker små sorte perler og to store sorte perler. Armbåndet er 20 cm. og lukkes med lås. Det passer blandt andet til halskæde 10h.Pris 100 kr.

 

Bestil her


Armbånd 17c


Meget flot armbånd med 3 rækker grønne malakitog grønne små perler. Armbåndet er 20 cm. langt, lukket med en flot guld lås og passer blandt andet til
halskæde 17c.Pris 125 kr.

 

Bestil her


Armbånd 17d


Meget flot armbånd med 3 rækker turkise turquenite og turkise perler. Armbåndet er 20 cm. langt, lukket med en flot sølv lås og passer blandt andet til
halskæde 17d.Pris 125 kr.

 

Bestil her


Armbånd 17k


Meget flot armbånd med 3 rækker af halvædelstenen crystal. Armbåndet er 20 cm. langt, lukket med en flot guld lås og passer blandt andet til
halskæde 17k.Pris 125 kr.

 

Bestil her


Armbånd 23 p

Meget sødt armbånd i perlemors perler med 3 smukke perlemorsblomster. Armbåndet er 20 cm. langt og lukkes med en sød hjertelås. Passer blandt andet til halskæde 23p og øreringe 23p.Pris 100 kr.

 

Bestil her