Deshing
Smykker


Her kan du se hvilke farver jeg foreløbig har lavet kæde 14 i. Er du interesseret i nogen af kæderne, eller har andre farveønsker, så sender du mig bare en mail på Deshing@Deshing.dk . Smykkerne er mine ideer, derfor er ingen smykker helt ens, og kan sagtens laves i andre farver eller faconner, så sig bare frem, hvis du har specielle smykke ønsker. Jeg kan selvfølgelig også regulere længden på smykkerne, så de bliver lige, som du vil have det, ligesom jeg kan lave dem enten forsølvede eller forgyldte. Du kan også se flere oplysninger under "Om Deshing" og "Betaling og levering".
GuldhjerteHalskæde 14


Halskæde 14c

Smuk og helt enkel forgyldt kæde med et peridot grønt hjerte med guld i. Hjertet er 20 mm. og kæden er i alt 42 cm.Pris 100 kr.

 

  Bestil her


Halskæde 14dd

Smuk og helt enkel forsølvet kæde med et kongeblåt hjerte i. Hjertet er 20 mm. og kæden er i alt 42 cm. Passer blandt andet til øreringe 2dd.Pris 100 kr.

 

  Bestil her


Halskæde 14f

Helt enkel forsølvet kæde med et stort lyserødt hjerte i. Hjertet er 25 mm. og kæden er i alt 42 cm. Her kan du se armbånd og øreringe der passer tilPris 100 kr.

 

  Bestil her


Halskæde 14h

Helt enkel forsølvet kæde med et stort sort hjerte i. Hjertet er 25 mm. og kæden er i alt 42 cm. Her kan du se armbånd og øreringe der passer til.Pris 100 kr.

 

Bestil her


Halskæde 14i

Helt enkel forgyldt kæde med et stort rødt hjerte i. Hjertet er 30 mm. og kæden er i alt 42 cm. Her kan du se armbånd og øreringe der passer til.Pris 100 kr.

 

  Bestil her


Halskæde 14j

Helt enkel forgyldt kæde med et stort hvidt hjerte i. Hjertet er 25 mm. og kæden er i alt 42 cm. Her kan du ser armbånd og øreringe der passer tilPris 100 kr.

 

  Bestil her


Her kan du se, hvilke farver du kan få hjerterne i.