Deshing
Smykker


Her kan du se hvilke farver jeg foreløbig har lavet halskæde 17 i. Er du interesseret i nogen af kæderne, eller har andre farveønsker, så sender du mig bare en mail på Deshing@Deshing.dk . Smykkerne er mine ideer, derfor er ingen smykker helt ens, og kan sagtens laves i andre farver eller faconner, så sig bare frem, hvis du har specielle smykke ønsker. Jeg kan selvfølgelig også regulere længden på smykkerne, så de bliver lige, som du vil have det, ligesom jeg kan lave dem enten forsølvede eller forgyldte. Du kan også se flere oplysninger under "Om Deshing" og "Betaling og levering".
GuldhjerteHalskæde 17


Halskæde 17c

Meget smuk halskæde med fem kæder med grønne malakit, perler, og store flotte grønne sten. Den nederste kæde har et stort kors lavet af samme perler, som er sat på med en lås, så det kan tages af, og kæden også kan bruges uden. Her kan du se armbånd der passer til.Pris 200 kr.

 

  Bestil her


Halskæde 17d

Meget smuk halskæde med fem kæder med turkise turquenite, turkise perler og turkise hjerter. Den nederste kæde har et stort kors lavet af samme perler, som er sat på med en lås, så det kan tages af, og kæden også kan bruges uden. Her kan du se armbånd der passer til.Pris 200 kr.

 

  Bestil her


Halskæde 17f

Meget smuk halskæde med fem kæder med rosa quarts, lyserøde perler og store lyserøde perler. Den nederste kæde har et stort kors lavet af samme perler, som er sat på med en lås, så det kan tages af, og kæden også kan bruges uden.Pris 200 kr.

 

  Bestil her


Halskæde 17g

Meget smuk halskæde med fem kæder med halvædelsten purple, lilla perler, små lilla hjerter og store lilla glasperler. Den nederste kæde har et stort kors lavet af samme perler, som er sat på med en lås, så det kan tages af, og kæden også kan bruges uden.Pris 200 kr.

 

  Bestil her


Halskæde 17k

Meget smuk halskæde med fem kæder med halvædelsten crystal, klare glas perler med guld ramme, små hvide hjerter, små hvide perler og små guldperler. Den nederste kæde har et stort kors lavet af samme perler, som er sat på med en lås, så det kan tages af, og kæden også kan bruges uden. Her kan du se armbånd der passer til.Pris 200 kr.

 

  Bestil her


Her kan du se, hvilke farver du kan få hjerterne i.