Deshing
Smykker


Her kan du se hvilke farver jeg foreløbig har lavet halskæde 18 i. Er du interesseret i nogen af kæderne, eller har andre farveønsker, så sender du mig bare en mail på Deshing@Deshing.dk . Smykkerne er mine ideer, derfor er ingen smykker helt ens, og kan sagtens laves i andre farver eller faconner, så sig bare frem, hvis du har specielle smykke ønsker. Jeg kan selvfølgelig også regulere længden på smykkerne, så de bliver lige, som du vil have det, ligesom jeg kan lave dem enten forsølvede eller forgyldte. Du kan også se flere oplysninger under "Om Deshing" og "Betaling og levering".
GuldhjerteHalskæde 18


Halskæde 18c

Flot enkel halskæde der sidder tæt på halsen og lukkes med lås. Den er med flotte grønne perler i næsten samme størrelse og en lidt større midt foran.Pris 100 kr.

 

  Bestil her


Halskæde 18d

Flot enkel halskæde der sidder tæt på halsen og lukkes med lås. Den er med flotte turkise og mørke turkise perler i næsten samme størrelse og har et stort sølv hjerte som vedhæng.Pris 125 kr.

 

  Bestil her


Halskæde 18j

Flot enkel halskæde der sidder tæt på halsen og lukkes med lås. Den er med flotte hvide og klare perler i næsten samme størrelse.Pris 100 kr.

 

  Bestil her