Deshing
Smykker


Her kan du se hvilke farver jeg foreløbig har lavet halskæde 19 i. Er du interesseret i nogen af kæderne, eller har andre farveønsker, så sender du mig bare en mail på Deshing@Deshing.dk . Smykkerne er mine ideer, derfor er ingen smykker helt ens, og kan sagtens laves i andre farver eller faconner, så sig bare frem, hvis du har specielle smykke ønsker. Jeg kan selvfølgelig også regulere længden på smykkerne, så de bliver lige, som du vil have det, ligesom jeg kan lave dem enten forsølvede eller forgyldte. Du kan også se flere oplysninger under "Om Deshing" og "Betaling og levering".
GuldhjerteHalskæde 19


Halskæde 19a

Flot lang halskæde i forskellige brune perler med et flot brunt kors lavet ud af de samme perler. Den kan enten hænge lang, eller snoes en gang rundt om halsen.Pris 125 kr.

 

  Bestil her


Halskæde 19c

Flot lang halskæde i forskellige grønne perler med et flot grønt kors lavet ud af de samme perler. Den kan enten hænge lang, eller snoes en gang rundt om halsen.Pris 125 kr.

 

  Bestil her


Halskæde 19cc

Flot lang halskæde i forskellige lysegrønne perler og hjerter. Et flot grønt hjerte som vedhæng. Den kan enten hænge lang, eller snoes en gang rundt om halsen.Pris 125 kr.

 

  Bestil her


Halskæde 19d

Flot lang halskæde i forskellige turkise perler med to flotte turkise og sølv hjerter som vedhæng. Den kan enten hænge lang, eller snoes en gang rundt om halsen.Pris 125 kr.

 

  Bestil her


Halskæde 19f

Flot lang halskæde i forskellige lyserøde perler med et flot lyserødt kors lavet ud af de samme perler. Den kan enten hænge lang, eller snoes en gang rundt om halsen.Pris 125 kr.

 

  Bestil her


Halskæde 19g

Flot lang halskæde i lilla perler med et flot lilla kors som vedhæng. Den kan enten hænge lang, eller snoes en gang rundt om halsen.Pris 125 kr.

 

  Bestil her


Halskæde 19h

Flot lang halskæde i sorte perler med lidt sølvfarvede perler ind i mellem og et flotsølv kors som vedhæng. Den kan enten hænge lang, eller snoes en gang rundt om halsen.Pris 125 kr.

 

  Bestil her


Halskæde 19p

Flot lang halskæde i perlemors perler med en flot perlemors blomst som vedhæng. Den kan enten hænge lang, eller snoes en gang rundt om halsen. Her kan du se øreringe der passer til.Pris 125 kr.

 

  Bestil her


Her kan du se, hvilke farver du kan få hjerterne i.