Deshing
Smykker


Her kan du se hvilke farver jeg foreløbig har lavet halskæde 23 i. Er du interesseret i nogen af kæderne, eller har andre farveønsker, så sender du mig bare en mail på Deshing@Deshing.dk . Smykkerne er mine ideer, derfor er ingen smykker helt ens, og kan sagtens laves i andre farver eller faconner, så sig bare frem, hvis du har specielle smykke ønsker. Jeg kan selvfølgelig også regulere længden på smykkerne, så de bliver lige, som du vil have det, ligesom jeg kan lave dem enten forsølvede eller forgyldte. Du kan også se flere oplysninger under "Om Deshing" og "Betaling og levering".
GuldhjerteHalskæde 23


Halskæde 23 c

Rigtig sød y-formet halskæde i smukke mørkegrønne perler som lukkes med en hjertelås og har et smukt mørkegrønt hjerte med en lille blomst i, som vedhæng.Pris 125 kr.

 

Bestil her


Halskæde 23 cc

Rigtig sød y-formet halskæde i lysegrønne perler og hjerter som lukkes med en hjertelås. Vedhæng med et stort lysegrønt hjerte.Pris 125 kr.

 

Bestil her


Halskæde 23 dd

Rigtig sød y-formet halskæde i smukke mørkeblå perler som lukkes med en hjertelås og har et smukt stort mørkeblåt hjerte med gnister i, som vedhæng.Pris 125 kr.

 

Bestil her


Halskæde 23f

Rigtig sød y-formet halskæde i lyserøde perler og hjerter som lukkes med en hjertelås. Vedhæng med et lyserøt kors lavet i samme perler.Pris 125 kr.

 

Bestil her


Halskæde 23h

Rigtig sød y-formet halskæde i sorte halvædelsten lukkes med en hjertelås. Vedhæng med et sort kors lavet i samme halvædelsten.Pris 125 kr.

 

Bestil her


Halskæde 23p

Rigtig sød y-formet halskæde i perlemorsfarvede perler og perlemor blomster, som lukkes med en hjertelås. Vedhæng med en smuk perlemors blomst. Her kan du se øreringe og armbånd der passer til.Pris 125 kr.

 

  Bestil her


Her kan du se, hvilke farver du kan få hjerterne i.