Deshing
Smykker


Her kan du se hvilke farver jeg foreløbig har lavet kæde 3 i. Er du interesseret i nogen af kæderne, eller har andre farveønsker, så sender du mig bare en mail på Deshing@Deshing.dk . Smykkerne er mine ideer, derfor er ingen smykker helt ens, og kan sagtens laves i andre farver eller faconner, så sig bare frem, hvis du har specielle smykke ønsker. Jeg kan selvfølgelig også regulere længden på smykkerne, så de bliver lige, som du vil have det, ligesom jeg kan lave dem enten forsølvede eller forgyldte. Du kan også se flere oplysninger under "Om Deshing" og "Betaling og levering".
GuldhjerteHalskæde 3


Halskæde 3a

Her er en fantastisk elegant halskæde med 5 store brune hjerter, brunt ruskinds bånd og en masse små brune hjerter, perler og blade i forskellige størrelser. Kæden kan reguleres i længden og her kan du se øreringe der passer til.Pris 175 kr.

 

Bestil her


Halskæde 3c

Her er en fantastisk elegant halskæde med 5 store grønne hjerter, grønt og sort ruskinds bånd og en masse grønne hjerter, perler og blade i forskellige størrelser. Kæden kan reguleres i længden og her kan du se armbånd og her øreringe der passer til.Pris 175 kr.

 

Bestil her


Halskæde 3d

Her er en fantastisk elegant halskæde med 5 store turkise hjerter, hvidt ruskinds bånd og en masse turkise hjerter, perler og blade i forskellige størrelser. Kæden kan reguleres i længden.Pris 175 kr.

 

Bestil her


Halskæde 3dd

Her er en fantastisk elegant halskæde med 5 store blå hjerter, sort ruskinds bånd og en masse blå og sølv hjerter, perler og klare blade i forskellige størrelser. Kæden kan reguleres i længden og her kan du se armbånd og øreringe der passer til.Pris 175 kr.

 

Bestil her


Halskæde 3f

Her er en fantastisk elegant halskæde med 5 store lyserøde hjerter, lyserødt ruskinds bånd og en masse lyserøde, rosa og lilla hjerter, perler og blade i forskellige størrelser. Kæden kan reguleres i længdenog her kan du se armbånd og her øreringe der passer til.Pris 175 kr.

 

Bestil her


Halskæde 3g

Her er en fantastisk elegant halskæde med 5 store lilla hjerter, lilla og sort ruskinds bånd og en masse lilla hjerter, perler og blade i forskellige størrelser. Kæden kan reguleres i længden.Pris 175 kr.

 

Bestil her


Halskæde 3h

Her er en fantastisk elegant halskæde med 5 store sorte hjerter, sort ruskinds bånd og en masse sorte og klare små hjerter, perler og blade i forskellige størrelser. Kæden kan reguleres i længden og her kan du se øreringe der passer til.Pris 175 kr.

 

Bestil her


Halskæde 3i

Her er en fantastisk elegant halskæde med 3 store røde sten, rødt og sort ruskinds bånd og en masse røde små perler og blade i forskellige størrelser. Kæden kan reguleres i længden og her kan du se øreringe der passer til.Pris 175 kr.

 

Bestil her


Halskæde 3j

Her er en fantastisk elegant halskæde med 5 store hvide hjerter, hvidt ruskinds bånd og en masse hvide og klare små hjerter, perler og blade i forskellige størrelser. Kæden kan reguleres i længden og her kan du se øreringe der passer til.Pris 175 kr.

 

Bestil her


Her kan du se hvilke farver man kan få hjerter og ruskindsbånd i.