Deshing
Smykker

Velkommen til denne side, hvor jeg vil vise og sælge specielle smykker, som jeg selv laver.

Her kan du se de seneste nye smykker jeg har lavet.

Smykkerne er mine ideer, derfor er ingen smykker helt ens, og kan sagtens laves i andre farver eller faconner, så sig bare frem, hvis du har specielle smykke ønsker. Jeg kan selvfølgelig også regulere længden på smykkerne, så de bliver lige, som du vil have det, ligesom jeg kan lave dem enten forsølvede eller forgyldte. Øreringe kan bestilles på ørebøjler, ørestikker eller øreclips.

Du kan bestille smykkerne, ved at sende en mail på Deshing@Deshing.dk. Du kan også se flere oplysninger under "Om Deshing" og "Betaling og levering".

Nyheder


Halskæde 25dd

Lækker halskæde lavet på en stor forgyldt kæde med et smukt stort blåt hjerte som vedhæng, og blå perler som pynt hele vejen rundt. Kæden er 42 cm. lang og vedhænget 8 cm. langtPris 150 kr.

 

  Bestil her


Halskæde 24g

Meget elegant halskæde med 5 rækker små lilla glasperler som er samlet med en flot forgyldt lås. Kæden har et stort mørkt lilla hjerte som vedhæng. Vedhænget kan tages af, så kæden også kan bruges uden. Kæden er 40 cm. lang.Pris 175 kr.

 

  Bestil her


Halskæde 23 dd

Halskæde 23 er nu kommet med et utrolig smukt helt mørkeblåt hjerte med flotte gnister i.
Det er en rigtig sød y-formet halskæde i smukke meget mørkeblå perler som lukkes med en hjertelås og har et smukt stort mørkeblåt hjerte med de smukkeste gnister af forskellige farver i, som vedhæng.

Pris 125 kr.

 

Bestil her


Halskæde 23h

Halskæde 23 er også kommet i en meget smuk sort variant med sorte halvædelsten.
Rigtig sød y-formet halskæde i sorte halvædelsten lukkes med en hjertelås. Vedhæng med et sort kors lavet i samme halvædelsten.Pris 125 kr.

 

Bestil her


Armbånd 17c

Armbånd 17 er nu kommet i to nye varianter, både en grøn og en klar.
Her kan du se den grønne. Meget flot armbånd med 3 rækker grønne malakitog grønne små perler. Armbåndet er 20 cm. langt, lukket med en flot guld lås og passer blandt andet til
halskæde 17c.Pris 125 kr.

 

Bestil her


Armbånd 17k


Her er det klare.
Meget flot armbånd med 3 rækker af halvædelstenen crystal. Armbåndet er 20 cm. langt, lukket med en flot guld lås og passer blandt andet
til
halskæde 17k.Pris 125 kr.

 

Bestil her


Øreringe 30d

Helt ny slags øreringe har nu også fundet ind hos mig.
Smukke specielt bestilte øreringe. Lavet på en lang forsølvet kæde, som har et turkist hjerte i bunden og ellers er fyldt med turkise perler i alle mulige farver og størrelser. De er her lavet på øreclips og dermed lidt dyere, men kan sagtens laves på både bøjler og stikker også, så til 150 kr. Øreringene er i alt cirka 8 cm. lange.Pris 200 kr.

 

Bestil her


Øreringe 30f

Og her er den nye type øreringe også i lyseøde.
Smukke specielt bestilte øreringe. Lavet på en lang forsølvet kæde, som har et lyserødt hjerte i bunden og ellers er fyldt med lyserøde perler i alle mulige farver og størrelser. De er her lavet på øreclips og dermed lidt dyere, men kan sagtens laves på både bøjler og stikker også, så til 150 kr. Øreringene er i alt cirka 8 cm. lange.Pris 200 kr.

 

Bestil her