Deshing
Smykker

Velkommen til denne side, hvor jeg vil vise og sælge specielle smykker, som jeg selv laver.

Smykkerne er mine ideer, derfor er ingen smykker helt ens, og kan sagtens laves i andre farver eller faconner, så sig bare frem, hvis du har specielle smykke ønsker. Jeg kan selvfølgelig også regulere længden på smykkerne, og lave dem enten forsølvede eller forgyldte, så de bliver lige, som du vil have det. Øreringene kan laves på enten ørestikker eller ørebøjler, og til dem der ikke har huller i ørerne, kan jeg også lave dem på øreclips eller øreskruer.

Du kan bestille smykkerne, ved at sende en mail på Deshing@Deshing.dk.
Du kan også se flere oplysninger under
"Om Deshing" og "Betaling og levering".

Øreringe


Øreringe 2a

Søde brune øreringe lavet på forgyldte ørebøjler, med små brune hjerter og perler. Passer blandt andet til halskæde 2a og armbånd 2a.Pris 50 kr.

 

Bestil her


Øreringe 2dd

Søde kongeblå øreringe lavet på forsølvede ørestikker , med små blå hjerter og perler. Passer blandt andet til halskæde 14dd.Pris 50 kr.

 

Bestil her


Øreringe 2f

Søde lyserøde øreringe lavet på forsølvede ørebøjler, med små lyserøde hjerter og perler. Passer blandt andet til halskæde 2f og armbånd 2f.Pris 50 kr.

 

Bestil her


Øreringe 2h

Søde sorte øreringe lavet på forsølvede ørebøjler, med små sorte hjerter og perler. Passer blandt andet til halskæde 2h og armbånd 2h.Pris 50 kr.

 

Bestil her


Øreringe 2j

Søde hvide øreringe lavet på forgyldte ørebøjler, med små hvide hjerter og perler. Passer blandt andet til halskæde 2j og armbånd 2j.Pris 50 kr.

 

Bestil her


Øreringe 3a

Søde øreringe lavet på forgyldte øreclips med små brune hjerter og et par gyldne perler mere, end på ørering 2. Passer blandt andet til halskæde 3a .Pris 100 kr.

 

Bestil her


Øreringe 3c

Søde øreringe lavet på forgyldte ørebøjler med små grønne hjerter og et par perler mere, end på ørering 2. Passer blandt andet til halskæde 2c, halskæde 3c og armbånd 3c.Pris 50 kr.

 

Bestil her


Øreringe 3dd

Søde øreringe lavet på forsølvede ørestikker med små blå hjerter og et par perler mere, end på ørering 2. Passer blandt andet til halskæde 3dd og armbånd 3dd.Pris 50 kr.

 

Bestil her


Øreringe 3f

Søde øreringe lavet på forgyldte øreclips med små lyserøde hjerter og et par perler mere end på ørering 2. De Passer blandt andet til halskæde 3f og armbånd 3fPris 100 kr.

 

Bestil her


Øreringe 3h

Søde øreringe lavet på forgyldte ørebøjler med små sorte hjerter og et par perler mere end ørering 2. Passer blandt andet til halskæde 3h.Pris 50 kr.

 

Bestil her


Øreringe 3i

Søde øreringe lavet på forgyldte ørestikker med små røde hjerter og et par perler mere end ørering 2. Passer blandt andet til halskæde 2i, halskæde 3i og armbånd 2i.Pris 50 kr.

 

Bestil her


Øreringe 3j

Søde øreringe lavet på forgyldte ørebøjler med små hvide hjerter og et par perler mere end ørering 2. Passer blandt andet til halskæde 3j.Pris 50 kr.

 

Bestil her


Øreringe 4p

Flotte elegante øreringe lavet på forgyldte ørestikker med smukke perlemorsfarvede perler og små sten der passer til. Passer blandt andet til halskæde 4 og armbånd 4.Pris 50 kr.

 

Bestil her


Øreringe 9p

Flotte elegante øreringe lavet på forgyldte øreskruer med smukke perlemorsfarvede perler og små sten der passer til. Passer blandt andet til halskæde 4 og armbånd 4.Pris 100 kr.

 

Bestil her


Øreringe 11f

Elegante øreringe lavet på forgyldte ørebøjler med små lyserøde hjerter og perler og et guld hjerte. Passer blandt andet til halskæde 11f.Pris 50 kr.

 

Bestil her


Øreringe 11g

Elegante øreringe lavet på forgyldte ørebøjler med små lilla hjerter og perler og et guld hjerte.Pris 50 kr.

 

Bestil her


Øreringe 11i

Elegante øreringe lavet på ørestikker med små røde hjerter og perler og et guld hjerte. Passer blandt andet til halskæde 11i.Pris 50 kr.

 

Bestil her


Øreringe 11j

Elegante øreringe lavet på forgyldte ørestikker med små hvide hjerter og perler og et guld hjerte. Passer blandt andet til halskæde 11j.Pris 50 kr.

 

Bestil her


Øreringe 19p

Flotte øreringe lavet på forgyldte ørebøjler med små perlemorsfarvede perler og et perlemorsfarvet hjerte. Passer blandt andet til halskæde 19p.Pris 50 kr.

 

Bestil her


Øreringe 22j

Super søde øreringe lavet på forgyldtte ørebøjler med en enkel smuk hvid glas blomst. Passer blandt andet til alle halskæde 22`er.Pris 50 kr.

 

Bestil her


Øreringe 23p

Søde elegante øreringe lavet på forgyldte ørebøjler med en enkel smuk hvid perlemors blomst. Passer blandt andet til halskæde 23p og armbånd 23p-Pris 50 kr.

 

Bestil her


Øreringe 30d

Smukke specielt bestilte øreringe. Lavet på en lang forsølvet kæde, som har et turkist hjerte i bunden og ellers er fyldt med turkise perler i alle mulige farver og størrelser. De er her lavet på øreclips og dermed lidt dyere, men kan sagtens laves på både bøjler og stikker også, så til
150 kr. Øreringene er i alt cirka 8 cm. lange.Pris 200 kr.

 

Bestil her


Øreringe 30f

Smukke specielt bestilte øreringe. Lavet på en lang forsølvet kæde, som har et lyserødt hjerte i bunden og ellers er fyldt med lyserøde perler i alle mulige farver og størrelser. De er her lavet på øreclips og dermed lidt dyere, men kan sagtens laves på både bøjler og stikker også, så til 150 kr. Øreringene er i alt cirka 8 cm. lange.Pris 200 kr.

 

Bestil her